Miten pääsen bloggaajaksi?

Voit rekisteröityä käyttäjäksi täältä »

Kaikki uudet käyttäjätilit käyvät läpi tarkistuksen ja hyväksynnän, ja uusien käyttäjien tulee sitoutua noudattamaan julkaisu- ja käyttösääntöjä.

Jos haluat ilmoittaa oman opintojaksosi tai opiskelijaprojektin Showcaseen, mieti etukäteen millaista sisältöä toivot opiskelijoidesi kirjoittavan ja miten voisitte hyödyntää blogialustaa. On myös hyvä miettiä valmiiksi blogin mahdollinen painoarvo opintojen arvosanassa, etenkin jos blogiin kirjoittaminen on pakollinen osa opintoja.

Showcaseen on myös mahdollista perustaa opiskelijoiden henkilökohtaisia blogeja. Mieti valmiiksi, mistä haluat kirjoittaa ja minkä nimen haluat blogillesi. On myös hyvä päättää valmiiksi ainakin suuntaa-antava julkaisuaikataulu, ja pysyä tässä aikataulussa.

Vai oletko kenties Laurean henkilökuntaa, ja haluaisit perustaa blogin? Sekin onnistuu vaivattomasti! Mieti ylempänä mainittuja kohtia ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Käyttäjäksi rekisteröityminen vaatii tunnistautumisen Laurean verkkopalveluihin, jotta tiedämme, kuka kirjoittaa ja mitä. Lähetä siis rekisteröidyttyäsi sähköpostia Laurean verkkopalvelusuunnittelija Anton Mäkelälle (anton.makela@laurea.fi), jossa kerrot nimimerkkisi sekä blogisi aiheen ja nimen, ja vastaat muihin tällä sivulla mainittuihin kysymyksiin. Hyväksymme rekisteröitymispyynnön ja teemme sinulle oman blogin, jonka jälkeen varaamme ajan wordpress-perehdytykseen. Käymme läpi kaikki uudet käyttäjätilit, ja hyväksymme sähköpostitse tunnistautuneet henkilöt. Poikkeuksena on opintojaksojen ja projektiopintojen blogeille kirjoittavat opiskelijat, joiden käyttäjätilit hyväksyy yleensä opinnoista vastaava opettaja.