Mission Positive Handprint

Ravintola Pellolla tarjosi ikimuistoisen illallistapahtuman

Ensimmäistä kertaa järjestetty Ravintola Pellolla kutsui illallisvieraat Helsingin Malmille, Longinojalle nauttimaan illallista, jonka pääosassa olivat Green City Farm-pellon antimet. Illan aikana tutustuttiin reilun hehtaarin kokoiseen viljelyalueeseen ja sen kruunasi kahdeksan ruokalajin menu, joka oli upea ja onnistunut kokonaisuus. Illallisen täydensi teemaan sopivat juomat ja sujuva palvelu. Ravintola Pellolla -illallinen oli Mission Positive Handprint-hankkeen pilottiravintola Perhon …

Ravintola Pellolla tarjosi ikimuistoisen illallistapahtuman Lue lisää »

kuvituskuva

Hiilikädenjälki kilpailuetuna

Yleensä yritysten tuottamia päästöjä tarkastellaan hiilijalanjäljen kautta, eli kuinka paljon kasvihuonekaasuja yrityksen toiminnat suorasti tai epäsuorasti tuottavat. Tavoitteena on tietysti saada hiilijalanjälki mahdollisimman lähelle nollaa. Yrityksen kannattaa panostaa hiilijalanjäljen pienentämiseen, sillä pienempi energiankulutus tarkoittaa yleensä myös puhdasta rahan säästöä. Se on yleensä myös ensimmäinen ja ehkä ilmeisin tie vastuullisuustekoihin.