Avita Laurean restonomeja matkalla menestykseen!

Laurean rohkeat restonomit, kisatiimi Why KNOT, jossa kilpailevat Janita Karva, Ida Nordström, Henna Ohvo sekä Kiia Terho palveluliiketoiminnan koulutusohjelmasta on valittu jatkamaan Laurean menestyksekästä kilpailutietä Euroopan EMCup Maastrichtiin, Hollantiin ja RESTO-tietotaitokisoihin Jyväskylään tulevana keväänä 2022.

Kilpailujen edetessä tavoitteena on tuoda näkyväksi niin Laurea-ammattikorkeakoulua, Suomea, Espoota, restonomikoulutusta sekä tietysti omaa osaamista.

Restonomit tarvitsevat matkaan kuitenkin tukea ja kannustusta, joten tervetuloa seuraamaan tiimin valmistautumista somekanaville; IG: Facebook:

Kannusta tiimiä seuraamalla tilejä ja siivitä heidät kisamenestykseen tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla postauksia niin Facebookin kuin Instagramin puolella.

Together we can solve all the knots!

Lisätietoa kisoista: EMCup 2022 Resto 2022

Laurean restonomiopiskelijat Paistinkääntäjien juhlassa

Eräänä marraskuisena lauantai-iltana Finlandia-Talolla juhlittiin. Tällä kertaa ruoka ja juoma ei ollut vain juhlien oheispalvelu, vaan pääosassa ja illan puheenaihe.  Reilut 200 juhlavierasta olivat pukeutuneet parhaimpiinsa, daamit elegantisti iltapuvuissa ja herrat tyylikkäästi smokeissa. Suurimmalla osalla oli kaulassaan käädyt. Juhla oli Chaîne des Rôtisseurs Helsingin voutikunnan Merikapituli, jonka onnistumisesta vastasi muun muassa neljä Laurean restonomiopiskelijaa.

Lue lisää Laurean restonomiopiskelijat Paistinkääntäjien juhlassa

Villiyrttitietoudesta boostia elämyspalveluihin!

Luontomme on täynnä villejä kasveja, joita voi ilmaiseksi ja pienellä vaivalla hyödyntää kaupallisesti sekä matkailupalveluissa, ruuassa että juomassa. Villiyrtit ovat nousseet nyt suomalaisten suosioon ja niistä löytyy myös monipuolista makumaailmaa tukemaan suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria sekä lähimatkailun maailmaa.

Lue lisää Villiyrttitietoudesta boostia elämyspalveluihin!