Juuret ja siivet blogin lopetus

Ensimmäisten blogikirjoitusten tuottaminen oli jokaiselle meistä hieman jännittävää ja haastavaakin, mutta kun turhat paineet ravisteli pois, oli kirjoittaminen helpompaa. Toisten tekstien lukeminen oli antoisaa ja mielenkiintoisia kirjotuksia oli useita. Blogin tuottamisen aikana maailma koki myös suuria mullistuksia, eikä se voinut olla vaikuttamatta kirjoituksiimme.

Maailman muuttuvassa tilanteessa haluamme muistuttaa aikuisen läsnäolon tärkeydestä lapselle.

Blogissa käsittelimme vanhemmuutta ja vanhemmuuden tukemista, lapsuutta, varhaiskasvatusta, varhaiskasvatuksen yhteistyökumppaneita ja esiopetusta. Nyt on kuitenkin aika lopettaa tämä blogi ja jatkaa opintoja. Pyrimme jokainen työssämme tukemaan vanhemmuutta ja antamaan lapselle vahvat juuret ja siivet joiden, avulla lentää kohti unelmia.

Aurinkoista ja lämmintä kevättä kaikille toivottaa koko juuert ja siivet -blogin jengi.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi