Matkasuunnitelma

Pitkä työmatka blogia raapustelee neljä omaperäisten nimimerkkien takana lymyävää sosionomipolkuopiskelijaa. Olemme nimenneet itsemme kekseliäästi eri väreillä. Meitä on Musta, Punainen, Liila ja Pinkki. Ryhmästämme löytyy, niin sosiaalialan kuin usean muunkin alan ammattilaisia, joille on jo kertynyt jonkin verran kilometrejä mittariin. Näin sanottuna, meiltä voidaankin odottaa omaa persoonallista, työelämäperäistä sekä elämänkokemukseen perustuvaa näkökulmaa blogin kirjoituksissa.  

Pitkä työmatka kertoo pitkäaikaistyöttömyydestä. Blogissa tutustutaan pitkäaikaistyöttömän henkilön elämän haasteisiin, erilaisiin kokemuksiin työttömyydestä sekä työllistymisen prosessien haasteisiin. Pyrimme avaamaan aihetta kokonaisvaltaisesti usealta eri kantilta tuoden samalla kirjoituksiin osan omaa persoonaamme. 

Toivomme, että blogimme kirjoitukset herättävät, havahduttavat ja osallistavat lukijat kommentoimaan ja keskustelemaan kanssamme ihmisen hyvinvointiin ja terveyteenkin vaikuttavan teeman ympärillä.  

Kuva Pixabay

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi