Apua arkeen -blogin loppukooste

Tervetuloa meidän viimeiseen blogipostaukseen! Tämän syksyn aikana olemme käsitelleet aiheita, joiden tarkoituksena oli helpottaa erilaisten perheiden arkea. Halusimme tuoda konkreettisia esimerkkejä ja näkökulmia siihen, miten arjesta voi tehdä hieman helpomman samalla kun pyrkii olemaan täydellinen vanhempi, puoliso, ystävä sekä kollega.

Olemme tuoneet näkökulmia ja vinkkejä harrastuksien merkitykseen, tukiverkkojen tärkeyteen, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden tukemiseen, terveelliseen ja edulliseen ruuanlaittoon, koronakriisin puheenottamiseen, yhdessä oloon, maahanmuuttajaperheiden uuteen arkeen, oman ajan viettoon, riittävän hyvään vanhemmuuteen, tunteiden käsittelyyn, taloudellisesti kestävään jouluun sekä äitien- ja isäinpäivän viettoon.

Toivottavasti näistä kirjoituksista saitte apua arkeenne. Kiitos kuluneesta syksystä ja mukavaa joulunodotusta!

♥: Taru, Helmi, Anni ja Emilia

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi