Viimeiset askeleet

Kuva: Pixabay

Kiitos kaikille, jotka ovat lukeneet ja kommentoineet postauksiamme Koukussa-blogissa! Käsittelimme teksteissämme päihteitä, niihin liittyviä asenteita ja päihteiden käyttäjiä niin yleisellä tasolla, lain näkökulmasta kuin omien kokemustemmekin kautta. Olemme tarkastelleet itsellemme tuttuja asioita uusista näkökulmista sekä tutustuneet melko vieraisiinkin alueisiin, ja siksi tämän blogin kirjoittaminen onkin ollut meille kaikille hyvin antoisaa ja mielekästä. Toivottavasti tekstimme ovat olleet informatiivisia ja kiinnostavia. Kuten eräässä tunnetussa vieroitusohjelmassa mennään askelia ylöspäin, on aikamme ottaa viimeiset askeleet blogimme parissa.

Erityisesti lukijoiden kommentit ovat synnyttäneet uusia ajatuksia ja näkökulmia käsittelemiimme aiheisiin, ja olemmekin hyvin kiitollisia saamastamme palautteesta. Jaoimme osana blogitekstejämme myös henkilökohtaisia tarinoita liittyen päihteiden käyttäjiin, ja siksi olimmekin iloisia siitä, että rohkaisimme myös tekstiemme lukijoita kertomaan rohkeasti omista kokemuksistaan.

Kiitos!

Iita, Sini & Suvi

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi