Valomerkki

Kuva: Pixabay

Kiitos, että tulit seuraamme tälle seikkailulle, jossa tutustuimme päihteiden moninaiseen maailmaan ja päihdekuntoutujien käyttämiin vertaistukipalveluihin. Käsittelimme monia eri aihealueita aina yksittäisistä huumeista addiktion syntymekanismiin asti. Kerroimme myös monimuotoisesti eri kunnallisista päihdepalveluista, joilla pyritään auttamaan päihdekuntoutujia ja ehkäisemään addiktion pahenemista.  Toivomme, että artikkelit toivat mielenkiintoa ja uutta informaatiota sinulle, lukijalle ja että ne auttoivat ymmärtämään päihdekuntoutujia, sekä addiktiota kokonaisuutena.

Blogin tekeminen oli voimaannuttavaa ja auttoi meitä kehittymään kirjoittajina, sekä sai miettimään, kuinka pystyä tuottamaan tekstiä, jota toiset haluaisivat lukea.

Kiitos lukemisesta!

Hannu, Samu, Kati, Kristina

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi