Hotel Sveitsi – Turvallisesti kohti tulevaa

Hotel Sveitsi on moderni kokous- ja elämyskeskus, joka sijaitsee Hyvinkäällä. Hotelli pitää sisällään 182 majoitushuonetta ja yli 30 erilaista kokoustilaa. Kokous- ja majoituspalveluiden lisäksi saman katon alta löytyy mm. Sveitsin uimala, BioRexin elokuvateattereita, FitPark Sveitsin kuntoilukeskus, Kauneuskeskus Salon-Ki Sveitsi kauneussalonki sekä SuperPark nuoremmalle väelle ja WayOut Sveitsin pakopelihuoneet. Tämän lisäksi Sveitsin pihapiirissä sijaitsee SeikkailuSveitsi. 

Keväällä 2020 alkaneen poikkeustilanteen johdosta Hotel Sveitsi on ottanut käyttöönsä Prime Care -konseptin. Prime Care on Primehotels ketjun luoma ohjelma, jonka avulla varmistetaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus hotellissa poikkeustilanteen aikana. Prime Care ottaa huomioon asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden ennen hotelliin ja ravintolaan saapumista, hotelliin ja ravintolaan saavuttaessa sekä vierailun aikana. 

Syksyllä 2020 Laurean tradenomiopiskelijoista koostuva tiimi sai toteutettavakseen “uuden normaalin” benchmarkkaamisen toimialalla sekä Hotel Sveitsin Prime Care -ohjelman toteuttamisen tason selvittämisen. Prime Care -ohjelma keskittyy erilaisiin toimintamalleihin, joilla voidaan varmistaa turvallinen vierailu hotellissa asiakkaille kuin myös henkilökunnan turvallisuus koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen aikana. 

Projektin tavoitteena on arvioida Primehotels Oy:n Prime Care -konseptin toteutumista Hotel Sveitsissä ja tämän arvioinnin pohjalta tuottaa toimintasuunnitelma konseptin edelleen kehittämiseksi, joka mahdollistaa entistä turvallisemman tavan tuottaa palveluita hotellitoimialalla.  Toimintasuunnitelma rakennetaan vertailuanalyysin ja kahden kyselyn perusteella. Toimintasuunnitelma auttaa kehittämään Prime Carea ja toimintaa hotellissa poikkeuksellisina aikoina, niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuutta silmällä pitäen. 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi