Kampaajat unelma-ammatissaan

Hyvinkään kampuksen Hiusstudio Beauty Box-projektiopiskelijatiimimme pääsi kurkistamaan kampaamon kiireistä arkea tämän syksyn aikana. Kampaamon hektisestä aikataulusta huolimatta, yhteistyömme sujui loistavasti toimeksiantajiemme kanssa. Kampaajien motivaatio omaa ammattiaan kohtaan oli myös tiimiämme eteenpäin vievä voimavara.

Projektiaikataulun mahdollistamiseksi, jaoimme tehtävät kahden tai kolmenhengen muodostamiin osaprojekteihin. Näin toimimalla saavutimme monipuolisesti sisältöä, kuten useita valmiita julkaisuja kampaamon sosiaaliseen mediaan. 

Hyvinkään kampuksen projektitiimimme

Hiusstudio Beauty Box on vuonna 2015 perustettu lämminhenkinen kampaamo Hyvinkään Hämeenkadun varrella. Liikkeen omistajat Nelli Sevenius ja Niina Nick kertovat olevansa lapsuutensa toiveammateissaan. Luovuus ja yrittämisen vapaus innostavat Nelliä työssään eniten. Mieluiten hän tekee värjäyksiä, hiusleikkauksia sekä teippipidennyksiä. Nelli kertoo jo lapsena tienneensä tulevansa parturikampaajaksi. 

En voisi kuvitella tekeväni mitään muuta tällä hetkellä!” 

Ystävällinen ja puhelias Niina kertoo olevansa tunnollinen ja tarkka pipertäjä.  Hänen lempitöitään ovat ompelu- ja teippipidennykset. 

”Parturi-kampaajan ammatti on ollut haaveammattini lapsesta asti” 

Projektissamme kehitämme kampaamon sosiaalisen median markkinointia ja toimeksiantajiemme toiveena oli, että toiminnassamme näkyisi kampaajien helposti lähestyttävyys sekä heidän innostuksensa asiakaspalveluun. Kampaajien ammattirakkaus piristi myös seitsemän henkistä projektitiimiämme ja saimme inspiraatiota omaan opiskeluluumme – kohti tulevaisuuden toiveammattia – tradenomia. 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi