Markkinointiviestinnällä näkyväksi

Laurean liiketalouden projektiopiskelijatiimimme pääsi kehittämään Hiusstudio Beauty Boxin markkinointiviestintää monin tavoin kuluvana syksynä. Toimeksiantajamme, liikkeen omistajat Nelli Sevenius ja Niina Nick tahtoivat virkistää kampaamonsa sosiaalista mediaa ja saada lisää näkyvyyttä liikkeelleen.

Lähdimme toteuttamaan toiveita ja saimme iloksemme vapaat kädet tuottaa sisältöä yrityksen sosiaalisiin kanaviin. Teimme valmiita postauksia Instagramiin ja Facebookiin, mainostaen kampaamon tuotteita ja palveluita. Huomioimme kampaamon imagon, asiakaskunnan sekä kiireisen arjen, joten opastimme henkilökuntaa ajastamaan julkaisujaan. Projektin aikana halusimme luoda tapahtumapohjan silmällä pitäen yrityksen lähestyvän 6-vuotis syntymäpäivän.

Projektimme yksi huippuhetkistä oli julkaistuamme uudistamamme nettisivut!

Kävimme Hiusstudiolla muun muassa kuvailemassa tulevaa joulua ajatellen

Projektin aikana olimme vahvasti kontaktissa toimeksiantajiemme kanssa, ja hyödynsimme myös heidän ottamiaan kuvia julkaisuissa. Projektimme yksi huippuhetkistä oli julkaistuamme uudistamamme nettisivut!

Hiusstudio Beauty Boxin uudistuneet nettisivut

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi