Omimo- projektin kuulumisia

Olen Nita Lindgren ja olen ensimmäisen vuoden liiketalouden opiskelija Laureassa. Olen aloittanut opinnot syksyllä 2020. Toimin projektitiimissämme somevastaavana ja kerron hieman fiiliksiäni projektin alkutaipaleesta.

Jokaisessa projektissa toimii projektipäällikkö, varaprojektipäällikkö, sihteeri, varasihteeri, somevastaava sekä lisäksi muita aktiivia tiimin jäseniä.

Somevastaavan roolissa saa hyvää harjoitusta kirjoittamiseen sekä visuaaliseen kerrontaan kirjoittamalla projektiblogeja sekä julkaisemalla Instagram-postauksia ja tarinoita. Somevastaavana olen siis tärkeässä roolissa mukana viestimässä Laureasta sekä opinnoista Laureassa.

Kyseessä on siis ensimmäinen projektini ja olen positiivisesti yllättynyt siitä, millaista projektiopiskelumalli on. Tämä on tuntunut todella mielenkiintoiselta ja käytännön läheiseltä tavalta opiskella. Normaalin pänttäämisen sijaan, olemme päässeet hyödyntämään opittuja asioita käytäntöön ja päässeet heti tositoimiin. Projektimuotoisessa opiskelussa teoria ja käytäntö yhdistyvät toimeksiannoissa.

Projektimme tavoitteena on Omimo- nimisen yrityksen brändin kirkastaminen ja markkinoinnin suunnittelu.

Omimo on hyvinvointialan yritys, jonka yksityisyrittäjänä toimii ratkaisukeskeinen terapeutti Katja Kykkänen.

Projektitiimimme on jaettu kahteen alatiimiin: nettisivujen siirtämiseen/luomiseen sekä somemarkkinoinin tehostamiseen.

Luomme siis Omimolle uudet nettisivut ja tähän avuksi saimme kaksi kolmannen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelijaa avuksi.

Vaikka olemmekin jakautuneet alatiimeihin, yhteisvoimin olemme toimineet tiiminä ja auttaneet toinen toisiamme.

Olemme keskittyneet luomaan nettisivut, jotka ovat selkeät ja asiakkaille helppokäyttöiset. Olemme panostaneet visuaalisuuteen ja pyrkineet luomaan rauhoittavan tunnelman toimeksiantajan toiveiden mukaisesti. Tässä vaiheessa projektia nettisivumme alkavat olla viimeistelyä varten valmiit.

Nettisivujen luomisen jälkeen lähdemmekin pohtimaan, kuinka tehostaa Omimon sosiaalisen median markkinointia.

Innolla odotan, mitä saamme vielä aikaan ja pyrimme koko tiimin voimin siihen, että yhteistyökumppanimme on täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi