HENRY ry:n projektin loppumetrit

Olemme tämän syksyn aikana toteuttaneet tiimimme kanssa jäsenkyselyä HENRY ry:lle. Tiimimme toimeksiantona oli selvittää jäsenten halukkuutta ja aktiivisuutta osallistua etä- ja läsnätilaisuuksiin koronan jälkimainingeissa. Kysely lähetettiin HENRY ry:n uutiskirjeessä sekä erillisellä sähköpostilla jäsenille. Kyselyyn pystyi vastaamaan kahden viikon ajan ja loppujen lopulta saimme yhteensä 159 vastausta.

Kyselyn vastaukset analysoitiin Excelin avulla. Varsinkin tiimin uusille opiskelijoille Excelin käyttö oli täysin uutta, mutta ohjaajan ja vanhempien opiskelijoiden avustuksella siinä onnistuttiin. Saatuamme Excelit valmiiksi, teimme vastauksista esityksen toiminnanjohtaja Marita Salolle HENRY ry:n syyskokoukseen. Kyselyn vastauksista tuli ilmi selkeästi se, että ihmiset suosivat nykypäivänä eniten etäosallistumista. Tietyt tapahtumat, kuten Kesäpäivä ja HRx-konferenssi toivotaan edelleen järjestettävän läsnätilaisuuksina.

Tiimin kanssa teemme vielä projektin loppuun markkinointia HENRY ry:lle, jossa markkinoimme Laurean liiketalouden opiskelijoille mahdollisuutta liittyä HENRY ry:n opiskelijajäseneksi. Tiimimme on alkanut myös työstämään loppuraporttia, joten hommaa siis riittää vielä tehtäväksi viimeisillekin viikoille.

Projekti alkaakin lähenemään loppua ja koko projekti on ollut kaiken kaikkiaan opettavainen sekä antoisa kokemus. Kiitokset vielä toimeksiantajalle HENRY ry:lle ja toiminnanjohtajalle Marita Salolle! Näillä eväillä on hyvä lähteä kohti ensi kevään projekteja!

Tästä linkistä pääset liittymään HENRY ry:n opiskelijajäseneksi!

Projektitiimi työn touhussa.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi