Jäsenkyselyn toteuttamista HENRY ry:n kanssa

Tänä syksynä teemme Laurean Hyvinkään kampuksella P2P-projektia yhdessä HENRY ry:n kanssa. HENRY ry on yli 3100 jäsenen valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys. HENRY ry järjestää henkilöstöalan, johtamisen ja esimiestyön ammattilaisille webinaareja, koulutuksia, konferensseja, valmennusohjelmia sekä muita tilaisuuksia. Yhdistyksessä on mahdollista olla henkilöjäsenenä tai kannatus- eli yritysjäsenenä. Laurea on HENRY ry:n oppilaitosjäsen ja siten Laurean opiskelijoilla on mahdollisuus liittyä maksutta opiskelijajäseneksi.

Saimme projektissa tehtäväksi toteuttaa jäsenkysely HENRY ry:n jäsenille. Tarkoituksena on selvittää jäsenten aktivisuutta osallistua etä- ja läsnätilaisuuksiin koronan jälkimainingeissa.  

Projektitiimissä meitä on seitsemän liiketalouden opiskelijaa, joiden kanssa on ollut mukava työstää projektia ja olemme kehitelleet sekä hioneet tätä kyselyä jo muutamien viikkojen ajan. Meistä kyselyn tekeminen on ollut mielenkiintoista ja olemme tiimimme kanssa saaneet ajan kulumaan hyvin kehittäen ja viimeistellen kysymyksiä. Seuraavaksi olisi tarkoitus vielä hyväksyttää viimeistelty kysely HENRY ry:n toiminnanjohtajalla Marita Salolla, jonka jälkeen kysely julkaistaan. Vastausaikaa kyselyllä on kaksi viikkoa, jonka jälkeen vastaukset analysoidaan. 

Palataan asiaan seuraavassa blogipostauksessa tämän syksyn aikana, jossa päivittelen enemmän siitä, miten kyselyn kanssa olemme edenneet. Hyvää syksyä! 

Kuvassa on projektitiimimme. 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi