Konecranes – Perehtyminen perehdyttämiseen

Uusi lukuvuosi ja uudet projektit ovat taas käynnistyneet lumisissa tunnelmissa Hyvinkään kampuksella. Koronavuosi on pakottanut opiskelijat keksimään luovia ratkaisuja projekteissa, sekä koulinut todellisia digitaalisten työkalujen osaajia. Opinnot jatkuvat edelleen hybriditoteutuksena, nyt jo huomattavasti viime syksyä varmemmin ottein. Tälle keväälle saimme erittäin mielenkiintoisen projektin, joka tuo varmasti arvokasta osaamista kokeneemmallekin tiimille. Tiimimme odottaakin innolla, mitä tuleva kevät tuo tullessaan.

Toimeksiantajamme Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista sen toimiessa 50 maassa. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Hyvinkäällä. Projektimme aikana perehdymme esimiesten tehtäväkohtaisen perehdytysprosessin kehittämiseen. Aloitamme projektimme syventymällä perehdyttämisen teoriaan sekä kartoittamalla lähtötilannetta haastattelujen avulla. Projektimme edetessä tiimillämme tulee olemaan valmiina lista esimiehille ja vuokratyöntekijöille perehdytettävistä asioista, sekä perehdyttämisen vuosikello. 

Tiimiimme kuuluu seitsemän henkilöstöjohtamiseen suuntautunutta Laurea Hyvinkään liiketalouden opiskelijaa ja tukenamme projektin toteutuksessa toimii ohjaaja Maija Huhta. Yhteyshenkilönä tiimin ja yrityksen välillä toimii Konecranesin koulutuskoordinaattori Oili Hallamaa. Jokaisella tiimimme jäsenellä on oma tärkeä roolinsa ja vastuunsa projektin onnistumisen kannalta. Tiimillä on takanaan jo useita projekteja ja paljon HR-osaamista, mutta projektin toteuttaminen globaalisti toimivalle yritykselle tuo täysin uuden näkökulman henkilöstöjohtamiseen.  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi