Projektin loppu häämöttää – YLY-hanke: sidosryhmäviestinnän suunnittelu ja toteutus

Joulukuu alkaa huomenna, ja projektiseminaariin on jäljellä enää viikko. Nyt on hyvä hetki pysähtyä ajattelemaan, mitä kaikkea tiimimme onkaan kuluvan syksyn aikana saanut aikaiseksi YLY-hankkeen viestinnän kehittämisen saralla.

Viime blogitekstin julkaisuaikaan lokakuu oli päättymässä ja tiimimme odotteli Riihimäen lukiolaisia syyslomalta. Kun marraskuu vihdoin koitti, järjestimme logokilpailun Riihimäen lukiolaisille. Voittajalogo tulisi käyttöön kaikkeen YLY-hankkeesta toteutettavaan viestintään ja voittaja saisi 30 € lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin. Eniten tiimiämme arvelutti se, innostaisiko tällainen kilpailu ketään, ja mitä tapahtuisi, jos emme saisi yhtäkään logoehdotusta.

Epäilymme osoittautuivat turhiksi, sillä jo logokilpailun ensimmäisinä päivinä saimme eteemme mestariteoksen, jonka suunnittelusta vastasi Toivo Tuupanen. Toivon toteuttama logo oli jäänyt mieliimme vahvasti ja se päätyikin voittamaan koko kilpailun!

Kuvassa kilpailun voittanut upea logo.

Nyt kun hankkeella oli jo logokin, pääsimme toden teolla suunnittelemaan tilattavia mainosmateriaaleja. Tavoitteenamme oli saada 2 roll-upia sekä jakelutavaraksi heijastimia ja kangaskasseja logoilla varustettuina. Muutamien mutkien sekä useiden tarjouspyyntöjen lähettämisen jälkeen onnistuimme tilaamaan kaikki toivotut mainosmateriaalit! Aikataulun kiireellisyyden vuoksi ne eivät ehtineet saapua vielä tähän mennessä, mutta kaikki tilatut tuotteet ovat matkalla!


Maanantaina 29.11. järjestettiin projektimme loppukatselmus toimeksiantajien kanssa. Tiimi pääsi esittelemään syksyn tuotoksiaan ja kertomaan tunnelmistaan projektin loppusuoralla. Tiimimme totesi syksyn projektin olleen opettavainen, mutta työläs. Olemme kuitenkin kaikki ylpeitä toistemme panoksesta projektiin ja saavutimme mielestämme kaikki projektin alussa asetetut tavoitteet.

Erityistä kiitosta sai projektitiimin kiteyttämä YLY-hankkeen ydinsanoma:

Ei tarvitse tietää täysin, mitä tekee tulevaisuudessa. Tärkeintä on, että yrittää ja tekee jotain mikä kiinnostaa. Maailma on täynnä vaihtoehtoja ja etenemismahdollisuuksia, ja kaikki tekeminen vie elämässä eteenpäin. 


Tätä sanomaa toivoisimme YLY-hankkeen parissa jatkavien projektien myös vievän eteenpäin.


Projektitiimillämme on edessä enää muutaman sopimuksen allekirjoittaminen sekä loppuraportin viimeistely. Näiden jälkeen pääsemme nauttimaan ansaitusta joululomasta.

Rentouttavaa joulunodotusta kaikille!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi