Digi tutuksi – tapahtuma

Hyvinkään Kaupungintalolla 10.5.22 järjestettävästä tapahtumasta vastaa Hyvinkään Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva projektitiimi. Projektitiimi toimii yhteistyössä Hyvinkään kaupungin kanssa, mihin tämän tapahtuman järjestäminenkin perustuu.

Digi tutuksi-tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa apua erilaisissa digiasioissa sekä erityisesti ikäihmisille, syrjäytyneille sekä maahanmuuttajille. Tilaisuus on kaikille maksuton.

Tapahtuman markkinoinnissa olemme miettineet markkinointitapaa ihmisille, ketä emme tavoita internetin välityksellä. Kohdehenkilöt eivät välttämättä omaa aiempaa tietoteknistä osaamista tai internetin käyttö ei ole entuudestaan tuttua. Olemme luoneet posterimainoksia, joita aiomme levittää tiloihin, mistä tavoitamme kohderyhmämme.

Tapahtuman järjestämiseen osallistuu myös:

ENTER ry – tarjoaa henkilökohtaista ja maksutonta opastusta tietokoneiden, tablettien ja kännyköiden käytössä.​

Onnensilta – tarjoaa hyvinkääläisille sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yhdistyksille yhteisen ja esteettömän toimitilan keskustan tuntumassa.

Keusote – Osallistuu Nestori – hankkeen kautta tapahtumaan. Nestori – hanke Kehittää asiakaslähtöisiä, asunto ensin -periaatteen huomioivia sosiaali- ja terveyspalveluja työikäisille yksinäisille, pariskunnille ja perheille, joilla on monialaista ja laajaa tuen tarvetta elämäntilanteeseensa liittyen häätöuhan, asumisongelmien tai asunnottomuuden vuoksi.

Hyria säätiö – edistää työllistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä. Palvelumuotoja ovat etsivä nuorisotyö, Ohjaamo-toiminta, työpajatoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työhönvalmennus sekä nuorille, että vanhemmille.​ Hyria säätiön Hausjärven yksikkö Oitin keskustassa tarjoaa työkokeilupaikkoja ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä nuorille että aikuisille. Yksikössä toimii myös KIKE Kierrätysmyymälä, jossa voi harjaantua monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä.​ Hyria säätiö tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja tarjoaa palvelua mm. rekrytointiin, työkokeiluun ja palkkatukityöhön liittyvissä asioissa.​

Projektitiimin kuuluvat Minna Mattila, Vili Pohjola, Tiina tamminen,  Kim Sojakka, sekä väyläopiskelijat Roope Ojala, Niila Nurminen sekä Tuukka Vilmi. Projektin ohjaana toimii Mervi Talonen

Projektitiimi toivottaa kaikille mukavaa kevättä!

Kirjoittanut

Niila Nurminen

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi