Kesäkausiksi idyllinen Riihikahvila Paalulaan?

Tammikuussa 2022 aloitimme viiden, uuden opiskelijan voimin projektin yhteistyössä Paalulan emännän Marita Furuholmin kanssa. Paalula sijaitsee keskellä Keski-Suomea, Jyväskylästä länteen, Petäjäveden kunnassa. Matkaa valtatie 23:lta on vain 2,5 km idylliseen paikkaan nimeltään Paalula.

Vanhassa maalaismaisemassa keskellä luontoa ja hiljaisuuttaa hääräävä Marita palvelee kesäisin lomalaisia. Paalulaan voi halutessaan poiketa pidemmäksikin aikaa, sillä kesäisin Marita tarjoaa kotimajoittajana aittamajoitusta ja elämyksiä rauhoittumiseen. Talon pihapiirissä sijaitseva lasitettu aittaterassi, vanhoissa jauhoaitoissa yöpyminen sekä mahtavista löylyistä nauttiminen vanhassa savusaunassa mahdollistavat elää hetkessä.

Nyt Maritalla on unelmana perustaa pihapiiriin vanhasta riihestä Riihikahvila tuleviksi kesäkausiksi. Riihikahvilan idea perustuu riiheen, luontoon, hiljaisuuteen ja kodinomaiseen tunnelmaan. Kahvilan tuotevalikoimassa on tarkoituksena hyödyntää osittain oman pihan satoa: syötäviä yrttejä ja kukkia, omenoita sekä marjoja.

Kuva Paalulan pihapiiristä

Kevään aikana projektissa on tarkoituksena toteuttaa markkinatutkimus siitä, onko kesäkahvilalle kysyntää ja tulosten perusteella laatia kesäkahvilalle markkinointiviestintäsuunnitelma. Markkinatutkimus toteutetaan sähköisen kyselyn avulla, jossa selvitetään seuravia asioita: onko kahvilalle kysyntää, miten saadaan asiakkaita kahvilaan, mitä tarjottavaa asiakkaat haluavat, minkälaisista oheispalveluista asiakkaat ovat kiinnostunet, mitä viestintäkanavia asiakkaat käyttävät sekä haluavatko he olla mukana kehittämässä kahvilaa.

Olisitko itse kiinnostunut mahdollisesta Riihikahvilasta? Vastaa kyselyyn niin vaikutat tulevaan Riihikahvilaan. Tutustu myös Paalulan emännän Marita Furuholmin sosiaalisen median kanaviin.

Linkki kyselyyn: https://forms.office.com/r/buEJX7wgaL

Paalulan toiminta: https://paalula.fi/

Airbnb: https://www.airbnb.fi/rooms/22859519

Facebook: https://www.facebook.com/paalula.fi/

Instagram: https://www.instagram.com/paalutjapilarit/


Projektitiimi: Henna Alanko, Susanna Hirvelä, Toni Siik, Kristiina Vatanen ja Amanda Vuorinen.

Ohjaaja: Pirjo Lappalainen

Kirjoittanut: Amanda Vuorinen

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi