LeanTeamin matkassa P2P-projektiseminaariin

Projektiseminaari nyt livenä! 

Pääsimme toteuttamaan tiimin kanssa projektiseminaarin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen livenä. Tämä toi tiimillemme paljon intoa sekä myös vastuuta, sillä emmehän halunneet epäonnistua seminaarin livetoteutuksessa. 

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, ruoka, sisä

Kuvaus luotu automaattisesti

Meidän näköisemme projektiseminaari 

Tahtotilamme oli toteuttaa mahdollisimman kevätjuhlamainen seminaari. Pyrimme siihen, että osallistujille tulisi sellainen olo, että he ovat tulleet mukaan kevään loppuhuipentumaan. Tähän tiimimme kanssa sitten panostimme koristelemalla Rauhala-salia keväisen teeman värisillä ilmapalloilla, järjestämällä raikkaan drinkkitarjoilun ennen saliin menoa ja väliajalla sekä toteuttamalla myös PP-diat yhdenmukaisen teeman mukaisesti. 

Kuka? 

Projektiseminaariin saimme mysteeriesiintyjän eli laulaja Mika Ikosen. Mika piti yleisön mukaan tempaavan esityksen, joka huipentui eläköityvän liiketalouden lehtori Pirjo Lappalaisen kukittamiseen.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, matkapuhelin

Kuvaus luotu automaattisesti

Projektiseminaarin mielenkiinto saatiin ylläpidettyä kiinnostavilla kevään aikana toteutetuilla projektien esittelyillä. Seminaarin aikana esiteltiin kymmenen erilaista projektia ja tiimien hienoja aikaansaannoksia sekä kerrottiin, millaisia haasteita ja tuloksia projektien aikana on kohdattu. Osassa projekteista oli mukana myös toimeksiantaja kertomassa, miten projekti on toiminut toimeksiantajan silmin. 

Projektiseminaari saatiin maaliin! 

Seminaari oli meidän ryhmäläisten sekä palautteen perusteella erittäin onnistunut tapahtuma. Tiimimme kesken olemme erittäin tyytyväisiä, miten projektiseminaari onnistui muuttujista huolimatta! 

Teksti: Aleksi Hautala 

Kommentoi