Loppusuoralla Nivoksen projektissa

Olemme päässeet tänä syksynä toteuttamaan projektia Nivos-energiayhtiön kanssa, ja se on ollut todella mielenkiintoista. Teimme neljän hengen tiimimme kanssa asiakastutkimuksen koskien asiakkaiden tämänhetkistä tyytyväisyyttä yritystä kohtaan, ja selvittämällä myös, mitä asiakkaat odottavat tulevaisuudessa. Projekti oli ensimmäiseksi projektiksi sopivan haastava ja yhteistyö Nivoksen kanssa sujui loistavasti. 

Pääsimme torstaina 8. joulukuuta esittelemään asiakastutkimuksen tuloksia Nivoksen toimipisteeseen Mäntsälään. Tämä oli koko tiimillemme suuri kunnia näin heti koulun alkuun. Voisi jopa sanoa, että jännitys oli käsin kosketeltavaa koko edellisen viikon, ja hiomme tulosten esittelyä viimeiseen asti. Nivoksen konttorilla meidät otettiin lämpimästi vastaan ja jännitys kaikkosi, kun pääsimme esiintymään. Tulosten esittely sujui kaikin puolin loistavasti, joten jännittäminen oli turhaa. Saimme henkilöstöltä hyviä kysymyksiä esittelymme jälkeen ja tunnelma oli rentoa.  

Toivottavasti tällainen mahdollisuus tarjoutuu eteen tulevaisuudessakin! 

Ohessa vielä kuva tiimistämme, josta valitettavasti puuttui kuvanottohetkellä yksi opiskelija sairaustapauksen vuoksi. Mielestäni tätä projekti kuvastaa loistavasti lause ”It always seems impossible until it´s done”. 

Mukavaa joulua toivottelee tiimimme 

Miisa, Jasmin, Robin & Miro 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi