Rakennuskemia Oy:n kirkas tulevaisuus- projektitiimin fiilikset

Moikka!

Meidän projektitiimimme kaikki jäsenet ovat juuri opiskelun Laureassa aloittaneita opiskelijoita. Projektit ovat lähteneet ryminällä käyntiin, uutta ja opittavaa on vielä paljon. Elämän ensimmäiset tietoperustat ovat juuri valmistuneet ja projektioppiminen alkaa tulla pikkuhiljaa tutuksi. Tavoitteenamme on Rakennuskemia Oy:n työnantajabrändin kirkastaminen ja työnantajamielikuvan vahvistaminen. Projektitiimimme koostuu kuudesta jäsenestä: Veronica (projektipäällikkö), Ena (varaprojektipäällikkö), Daniel (sihteeri), Jonna (työhyvinvointivastaava), Susanna (varaviestintävastaava ja -varatyöhyvinvointivastaava) ja Maiju (viestintävastaava). Ohjaajana projektissamme toimii Maija. 

Tässä hieman muiden tiimin jäsenten fiiliksiä ensimmäistä projektista ja opiskelun aloittamisesta:

Projektipäällikkö Veronica: ”Projektin aihe on todella mielenkiintoinen, koska yritys toimii alalla, josta tiimillä ei ole entuudestaan kokemusta. Projektissa ollaan jo alkuvaiheessa päästy syventämään omaa osaamista, joten odotan innolla kuinka paljon tästä tullaan oppimaan tulevia projekteja varten. Iso plussa on työskennellä tehokkaan ja kivan tiimin kanssa.”

Varaprojektipäällikkö Ena: ”Ryhmän yhteishenki on ollut alusta lähtien motivoiva ja kannustava. Projekti on mielestäni lähtenyt hyvin käyntiin. Kiinnostava nähdä minkälaiseen lopputulokseen päästään.”

Sihteeri Daniel: ”Mielenkiintoinen projekti. Mukava, että on päässyt toimimaan oikean yrityksen kanssa heti opintojen alussa.”

Työhyvinvointivastaava Jonna: ”Ihan hyvä fiilis projektista nyt kun on ensikertalaisena päässyt vähän jyvälle siitä, mitä tuleman pitää. Ryhmä on tehnyt hyvää yhteistyötä muutamista teknisistä ongelmista huolimatta ja kaikki ovat kantaneet kortensa kekoon!”

Varaviestintävastaava ja -varatyöhyvinvointivastaava Susanna: ”Hyvät fiilikset meidän projektista. Tiimin yhteishenki on vahva ja organisointi toimivaa. Innolla odotan projektin lopputuotosta.”

Yhteistyökumppanimme on Rakennuskemia Oy. Rakennuskemia Oy on hyvinkääläinen vuodesta 1988 toimiva suomalainen perheyritys. Rakennuskemia Oy:ssä on töissä myös Laurean entisiä opiskelijoita. Rakennuskemia Oy kehittää, myy ja markkinoi Suomessa ja kansainvälisesti   rakennus-, kodinhoito-, ja remontointituotteita. Viime vuodet Rakennuskemia Oy on ollut kovassa kasvussa ja hyvistä osaajista kilpaileminen korostuu tulevaisuudessa entisestään. 

Projektissa tavoitteenamme on kirkastaa Rakennuskemia Oy:n työnantajabrändiä. Päämääränä on rakentaa polku kohti modernia ja houkuttelevaa työnantajakuvaa perinteisellä alalla. Teemme Rakennuskemia Oy:n työntekijöille kyselyn, jossa kartoitamme työnantajamielikuvaa. Projektin päätavoitteena on tehdä Rakennuskemia Oy:lle selkeä ja hyödynnettävissä oleva Roadmap kohti houkuttelevampaa työnantajabrändiä. 

Tsemppiä kaikille opiskeluihin! 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi