Työhyvinvointia kevääseen

Tammikuussa 2022 aloitettiin lumisissa maisemissa taas uusien projektien parissa. Kevään projektissa teemme yhteistyötä Laurean avainkumppaneiden Dementiakoti Villa Tapiolan ja Seniorihotelli Ainolan kanssa. Kuusihenkinen projektitiimi on innoissaan toimeksiannosta ja yhteistyöstä uusien avainkumppaneiden kanssa

Villa Tapiola on vuodesta 2005 lähtien tarjonnut laadukasta ja viihtyisää muistisairaiden vanhusten pitkäaikaista hoitoa. Villa Tapiolassa henkilökuntaan kuuluu 17 työntekijää, joka koostuu suurimmaksi osaksi lähi- ja sairaanhoitajista. Heidän 30-paikkainen yksityinen hoitokoti on palkittu useaan kertaan vuosien aikana mm. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvopalkinto TASSU kunniakirja vuonna 2018. Meidän toinen avainkumppanimme tässä projektissa on Seniorihotelli Ainola, joka on ensimmäinen lyhytaikaishoitoa tarjoava seniorihotelli. He tarjoavat luotettavaa ja turvallista hoitoa ikääntyneille, eritoten muistisairaille. Hotelli on esteetön ja ympäristö on tehty mahdollisimman elämykselliseksi, jotta se piristää ja tuo hymyn huulille. Seniorihotelli Ainolassa työskentelee 10 työntekijää, heidän henkilökuntansa koostuu myös pääosin lähi- ja sairaanhoitajista.

Projektin tavoitteena on toteuttaa työhyvinvointikartoitus ja sen pohjalta myös työhyvinvointisuunnitelma Laurean avainkumppani Villa Tapiolalle ja Seniorihotelli Ainolalle. Työhyvinvointisuunnitelman laatimisen avuksi olemme laatineet kyselyn, jossa kartoitetaan avainkumppanin henkilöstön työhyvinvointia ja näiden vastausten pohjalta teemme vielä yksilöhaastatteluita. Projekti on edennyt vauhdikkaasti ja projektitiimi on jo analysoimassa kyselystä saatua dataa ja valmiina haastattelemaan avainkumppaneiden henkilökuntaa.

Projektitiimi: Tea Tilli, Jenni Mutkala, Ada Elho, Suvi Myllymäki, Perttu Koskinen, Paavo Soikkeli.

Kommentoi