Uuden käyttäjän ohjeistus

Voit rekisteröityä käyttäjäksi täältä »

Kaikki uudet käyttäjätilit käyvät läpi tarkistuksen ja hyväksynnän.

Jos sinulla on kysymyksiä tai epäselvyyksiä sivuston tai blogien toiminnasta etkä ole varma, haluatko alkaa kirjoittamaan blogia, voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen anton.makela@laurea.fi.

Jos haluat ilmoittaa opintojaksosi tai opiskelijaprojektin Showcaseen, mieti etukäteen millaista sisältöä toivot opiskelijoidesi kirjoittavan ja miten voisitte hyödyntää blogialustaa. On myös hyvä miettiä valmiiksi blogin mahdollinen painoarvo opintojen arvosanassa, etenkin jos blogiin kirjoittaminen on pakollinen osa opintoja.

Showcaseen on myös mahdollista perustaa opiskelijoiden henkilökohtaisia blogeja. Mieti valmiiksi, mistä haluat kirjoittaa ja minkä nimen haluat blogillesi. On myös hyvä päättää valmiiksi ainakin suuntaa-antava julkaisuaikataulu, ja pysyä tässä aikataulussa.

Vai oletko kenties Laurean henkilökuntaa, ja haluaisit perustaa blogin? Sekin onnistuu vaivattomasti! Mieti ylempänä mainittuja kohtia ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Käyttäjäksi rekisteröityminen vaatii tunnistautumisen Laurean verkkopalveluihin, jotta tiedämme, kuka kirjoittaa ja mitä. Lähetä siis rekisteröidyttyäsi sähköpostia sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen anton.makela@laurea.fi, jossa kerrot nimimerkkisi sekä blogisi aiheen ja nimen, ja vastaat muihin tällä sivulla mainittuihin kysymyksiin. Rekisteröitymispyyntösi hyväksytään ja sinulle tehdään oma blogisi.