Viimeinen blogitekstimme

Heippa!

Nyt ollaan viimeisen blogitekstin äärellä. Aika on hurahtanut todella nopeasti ja on ollut mukavaa päästä kirjoittamaan ja lukemaan toisten blogitekstejä. Tärkeitä aiheita on jokaisessa blogissa käsitelty. Valitettavasti yksi ryhmämme jäsenistä jäi heti alkumetreillä pois ryhmästämme, joten meiltä kolmelta tuli yhteensä yhdeksän blogitekstiä.

Käsittelimme blogiaiheisamme ikäihmisiin liittyviä teemoja. Ryhmämme piti kovasti blogitekstien kirjoittamisesta, koska kirjoittamisasu sai olla vähemmän virallinen ja saimme kirjoittaa aiheista, jotka meitä itseämme kiinnostivat.

Olimme positiivisesti yllättyneitä, kuinka paljon kirjoituksiimme tuli kommentteja ja kirjoitukset herättivät paljon keskustelua. Ihmisten omakohtaisien kokemuksien ja henkilökohtaisten asioiden jakaminen loi turvallisen ilmapiirin. Kiitos tästä kaikille kommentoijille.

Kiitos näistä pitkistä viikoista!

Kuva: Pixabay

Terkuin,

Minka, Nina & Jenni

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi