Viisikon blogin päätös

Viisikon seikkailut sote-maassa –blogi on tullut päätökseen. Olemme käsitelleet blogissamme sosiaalialan järjestöjen ja palvelutuotannon arviointia, Tampereen kaupungin suunnitelmia ikäihmisten palvelujen parantamiseen, ikäihmisten kokemaa yksinäisyyttä ja sen ehkäisemistä, vanhuutta kehitysvaiheena elämänkaaressa, terveyspalvelujen lähestyttävyyttä ja sairauden pelkoa, hoivayksiköiden tilanteita kilpailutusten kourissa, eläkeläisten pulmia sosiaaliturvajärjestelmän syövereissä, ikäihmisten kotihoitoa, alzheimerin tautia sairastavan Ritvan pääsyä hoivakotiin, järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa ikäihmisten parissa sekä päihteiden käyttöä ja korvaushoitoa.

Matka on ollut mielenkiintoinen ja opettavainen. Kukaan meistä kirjoittajista ei työskentele ikäihmisten palveluissa, joten olemme tutustuneet ja perehtyneet blogia kirjoittaessa moniin itsellemme uusiin asioihin. Ikäihmisten asiat toki kiinnostavat meitä kaikkia ja toivottavasti myös teitä lukijoita. Useimmilla on kuitenkin ikäihmisiä lähipiirissään, ja ikääntymässähän tässä ollaan itse kukin. Kommentteja kirjoituksiin on tullut mukavasti, kiitos niistä!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi