Koonti Näkökulma blogista

On viimeisen blogitekstin aika. Blogin kirjoittaminen on ollut uutta ja samalla hyvin antoisaa ja opettavaista. Ajoittain tuskastelimme blogien aiheita miettiessämme, sillä näkövammaisuuteen liittyvät asiat olivat meille melko tuntemattomia. Blogin kirjoittaminen tuki case-tehtävän tekemistä, jossa tutustuttiin vammaispalveluihin ja niihin liittyvään lainsäädäntöön näkövammaisten näkökulmasta. On ollut todella kiinnostavaa lukea muiden loistavia blogitekstejä ja olemme oppineet niistä paljon uusia asioita.  

Olemme käsitelleet blogeissamme näkövammaisuutta, näkövammaisen omia kokemuksia, esteettömyyttä ja saavutettavuutta, opaskoiria, näkövammaisten kohtaamista, harrastusmahdollisuuksia, työelämää ja yhdenvertaisuutta. Kaikki aiheet ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ammattitaidon kehittämisen kannalta. Meille selvisi blogia kirjoittaessa myös se, miten paljon kolmas sektori tekee työtä näkövammaisten hyväksi. 

Haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme ja erityisesti haluamme kiittää hyvistä kommenteista! Toivomme kaikille mukavaa kevättä!

Jonna, Leena ja Sarri

Pixabay

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi