Ja nyt on viimeisen sanan aika

Kirjoittaminen ei ole helppoa kaikille. Meille oli erityisen haastavaa ilmaista henkilökohtaiset ajatuksemme ja kokemuksemme kirjallisesti.

Luimme ja esitimme ajatuksiamme pakolaisista, maahanmuuttajista ja kotouttamisesta, joka on yksi tämän päivän tärkeimmistä asioista. Saimme uutta tietoa tältä matkalta ja silloin tällöin löysimme itsemme. Jaoimme omat kokemuksemme ja alleviivasimme tässä prosessissa tärkeitä asioita. Voimme sanoa, että näiden blogitekstien kirjoittaminen on ollut meille pientä terapiaa.

Oli myös erittäin mielenkiintoista lukea ja kommentoida muita Pasovan – Syksy 2022 -blogitekstejä. Meillä oli mahdollisuus tutustua moniin ystäviin paremmin. Lämmin kiitos kaikille ystävillemme, jotka rohkeasti kirjoittivat kokemuksistaan ​​ja tunteistaan.

Toivomme tulevaisuutta, jossa kaikilla maailman ihmisillä on yhtäläiset elinolosuhteet!

Gulizar, Maria & Zeynel

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi