Tyytyväisestä asiakkaasta kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkaaksi tullaan, kun on saanut hyvää tai parempaa palvelua tai vastinetta rahalle, mitä oli odottanut. Kerron nyt oman kokemukseni ravintolasta, missä olen saanut hyvää palvelua ja tyytyväisestä asiakkaasta tuli kanta-asiakas.

Onam on vietnamilainen ravintola, joka tarjoaa perinteisiä vietnamilaisia ruokia, kuten Pho-keittoa. Heillä on toimipisteet keskustan Forumissa ja uudessa Kauppakeskus Triplassa.

Keskustan toimipisteessä on noin 50 asiakaspaikkaa. Tunnelma ravintolassa on aina lämmin ja henkilökunta erityisen ystävällistä. Olen vieraillut ravintolassa useita kertoja ja yleensä siellä on ollut hyvin rauhallista ja ruoka tulee suhteellisen nopeasti pöytään tarjoiltuna. Lämpötila on sopiva, eikä ulko-ovelta tule kylmää vetoa, koska kauppakeskuksen ulko-ovi ei ihan ole vastapäätä ravintolan liiketilaa. Ravitolassa on puiset pöydät ja istuimina tuoleja, penkkejä ja erivärisiä jakkaroita. Sisustus on aasialaista tyyliä ja ruokailuvälineinä on puisia kertakäyttöisiä syömäpuikkoja ja myös haarukoita on tarjolla. Pho-keiton kanssa tulee mukana myös pieni muovinen lusikka/kauha. Valaistus on tunnelmallinen.

Kuva, joka sisältää kohteen ruoka, pöytä, henkilö, sisä

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva 1. Onamin tarjoama Pho-keitto puolikypsällä naudanlihalla.

Ravintolan ruoka on mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan todella hyvää ja maukasta. Oma suosikkiannos on Pho-keitto puolikypsällä naudanlihalla. Keiton liemi on pitkään haudutettua ja maustettu kanelilla, tähtianiksella, kardemummalla, neilikalla ja korianterilla. Keiton hinta on 12,50€.                           

Useat aisti aktivoituvat, erityisesti makuaistimukset suussa ja nenässä sekä näköaisti ruuan ulkonäön aistimisessa. Asiakas saa moniaistillisen ruokakokemuksen erityisesti suussa, koska liemessä on paljon hyviä flavoreita, jotka eivät suomalaisessa ruokakulttuurissa ole kovin tuttuja. Konseptin erityispiirteet on tuotu esille sisustuksessa, ruokalistassa ja annosten maussa. Minusta on tullut ravintolan kanta-asiakas hyvän palvelun ja mahtavien makuelämysten vuoksi. Suosittelen kaikkia testaamaan, jotka pitävät uusista kulinaristisista mauista ja aasialaisista ruuista.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi