Informaatiotulva:

Oletko koko ajan somessa?

Oletko huomannut, että aivojen on nykypäivänä saatava kokoajan virikettä. Itse olen usein huomannut, että kädessä on puhelin, pöydällä padi ja tv vielä taustalla auki!

Pahinta on se, kun huomaa ettei edes keskity mitä on tekemässä. Puhelimella avaa somen tai uutiset, sulkee sen ja avaa heti saman sivun uudestaan!

Usein näkee vielä ulkona kävelemässä ihmisiä puhelin kädessä ja he eivät tajua minne kävelevät tai jos joku tulee vastaan! Törmätään tolppaan tai kävellään autotielle.

Youtube videoita katsotaan keskimäärin kuusi sekuntia. Tämä tarkoittaa, että nykypäivänä on monikymmensivuisen powerpointin sijasta koitettava tehokkaasti ja mielenkiintoisesti tuoda asiakkaalle tietoon mitä teet ja mitä he sinulta saavat!

Töissäkin on usein kulttuuri, että monta eri asiaa puskee päällekäin ja keskittyminen herpaantuu.

Lomalla on hyvä sulkea kaikki älylaitteet ja välillä vain olla 😊!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi