Tule mukaan tutkimusmatkalle!

Tervetuloa lukemaan Monipuolinen järjestötyö -blogiamme! Kirjoittajina toimivat sosionomiopiskelijat Petri, Antti, Lilli ja Suvi.

Tiedämme jo entuudestaan jotain järjestötyöstä, mutta enemmän yksittäisten toimijoiden näkökulmasta. Meitä kiinnostaa järjestöjen ja yhdistyksien erot. Olemme jo aikaisemmin opinnoissamme perehtyneet erilaisiin sosiaalialan työmuotoihin, mutta tieto kolmannen sektorin palveluntuottajista on jäänyt pinnalliseksi, vaikka iso osa sosiaalialan toimijoista on nimenomaan järjestöjä.

Blogissamme etsimme vastauksia esimerkiksi näihin kysymyksiin: Mitä järjestöt oikeastaan ovat, miten niiden rahoitus toimii, ja mitä tuleva hallitus suunnittelee järjestöjen päänmenoksi? Lisäksi aiomme ottaa selvää meitä kiinnostavista aihealueista, kuten minkälainen rooli on liikunnalla ja luovilla menetelmillä järjestötoiminnassa?

Tervetuloa kanssamme tutkimusmatkalle järjestöjen maailmaan! Olisi kiva kuulla ajatuksiasi aiheesta, joten kommentoi ja esitä kysymyksiä! Otamme ne mahdollisuuksien mukaan osaksi blogiamme.

Hyvää syksyä!

Petri, Antti, Lilli ja Suvi 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

1 ajatus aiheesta “Tule mukaan tutkimusmatkalle!”

  1. JEE! Järjestötoimintaa on niin monenlaista ja niin laajasti, että innolla odotan kirjoituksianne. Haluaisin myös tietää lisää rahoituspuolesta, varsinkin kun Veikkausta on viime aikoina hiillostettu urakalla ja Stea rahoittaa niin monia järjestöjä ja yhdistyksiä.

Kommentoi