Kuulumisia InnoVilla-projektin parista! 

Kesä on jo nurkan takana ja InnoVilla-projekti lähenee loppuaan. Tavoitteena oli lisätä InnoVilla-oppimisympäristön tunnettavuutta kampuksen opiskelijoiden keskuudessa. Erityiskohderyhmänä olivat sairaanhoitaja ja sosionomiopiskelijat. Olemme työskennelleet ahkerasti tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Julkaisimme InnoVillan Instagram-tilillä @innovilla_laurea ja Facebook-profiilissa @InnoVilla päivityksiä projektimme edistymisestä. Esittelimme sosiaalisen median kanavilla myös InnoVillan kautta alkunsa saaneita yrityksiä, kuten lastensuojelupalveluita tarjoavaa Kotipolkua. Suunnitelmana on julkaista vielä Instagramissa tietoiskuja yrittäjyydestä. 

Kävimme myös pitämässä ständiä InnoVillasta Laurean pääaulassa. Ständillä kävi paljon kiinnostuneita opiskelijoita. Tavoitimme myös sosionomi- ja sairaanhoitajaopiskelijoita.  

Kuvassa Benjamin Arpiainen ja Atte Parviainen pitämässä InnoVilla-ständiä.

Kokonaisuudessaan projektin parissa on ollut mukava työskennellä ja olemme saaneet paljon aikaiseksi kevään aikana. Mukavaa viikkoa kaikille!  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi