Laurean ensimmäisen vuoden opiskelijaryhmä järjestää tulosseminaarin!

Oikein hyvää kevättä kaikille teille, jotka lukevat tätä blogitekstiä! Päivät alkavat olla jo joka päivä pidempiä ja pidempiä, se tarkoittaa myös sitä että tapahtumamme päivämäärä alkaa olla koko ajan lähempänä.

Saimme projektitiimimme kanssa tehtäväksi luoda opettajille tulosseminaari Riihimäen lukiolla liittyen jo kauan käynnissä olleeseen ja nyt tähän kevääseen ainakin toistaiseksi päättyvään YLY-hankkeeseen, joka on tehty yhteistyössä Yes ry:n ja Riihimäen lukion kanssa. Tapahtumaan kutsutaan opettajia, jotka ovat olleet matkan varrella mukana YLY-hankkeessa.

Kuva: Aure Harinen

Tapahtuman ideana on esitellä hankkeen tuloksia kaikille mukana olleille ja samalla kokoontua yhteen kahvikupin ja kakun ääreen. Tapahtuma alkaa hankkeen projektipäällikön ja toimeksiantajan alkusanoilla, jonka jälkeen loppukartoitustiimi esittelee kyselytulokset. Sen jälkeen on aikaa kakkukahveille ja yhdessä keskusteluun. Kahvittelujen jälkeen on vielä luento, jonka pitää nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemi (https://nobs.fi/ ). Luennon jälkeen tapahtuma päättyy.

Hyvää kevään jatkoa!

Teksti: Eemil Tornberg

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi