Blogin päätöskirjoitus

Hei kaikki lukijat! Nyt on tullut aika päättää blogimme kirjoitus. Olemme kaikki nauttineet blogin kirjoittamisesta harmaan syksyn aikana teidän iloksenne! Nyt tiivistämme aiheet, joista kirjoitimme viimeisten viikkojen aikana.

Ensimmäisessä blogikirjoituksessa käsiteltiin aihetta kiusaaminen yleisesti ja avattiin sitä käsitteenä, sekä tuotiin omia kokemuksia esille. Seuraavassa postauksessa oli tietoa kiusaamisen taustoista eri rooleista. Kolmannessa postauksessa käsiteltiin mielenterveyttä ja yksinäisyyttä.

Kun olimme kaikki kirjoittaneet yhdet postaukset aloitimme uuden kierroksen, jolloin käsiteltiin kiusaamisen ehkäisemistä, varhaislapsuuden merkitystä ja kiusaamisen uhasta nuoren mielenterveydelle.

Meidän kolmanneksi viimeinen postaus käsitteli kiusaamisen yleisyyttä ja ulkomaalaisten osuutta kiusaamisessa. Toiseksi viimeisessä postauksessa käsiteltiin sivustakatsojan roolia ja yleisesti miten voi auttaa pienelläkin teolla kiusattua. Viimeinen postaus meillä käsitteli kiusaamista ja halukuttaa kokeilla päihteitä.

Kiitos kaikille lukijoille tästä opettavaisesta matkasta Pasova 2019 blogin parissa!

Hyvää loppuvuotta 2019

T: Sosionomiopiskelijat!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi