Loppusanat

Heippa kaikki aktiiviset lukijamme! Sosiaalialan palvelujärjestelmät ja sosiaalialanlainsäädäntö kurssimme alkaa lähestymään loppua ja niin meidän blogimmekin.

Olemme käsitelleet blogissamme laajasti maahanmuuttajiin ja suomen kielen opiskelijoihin liittyviä aiheita sekä olemme tarkastelleet ajankohtaisia asioita mielenterveyden teemoilta. Projektimme asiakkaina oli aikuisopiston suomen kielen opiskelijat. Projekti ja blogin kirjoittaminen auttoi meitä ymmärtämään asioita laajemmasta näkökulmasta

Blogin kirjoittaminen on ollut mielekäs matka, jonka aikana opimme paljon uutta. Opimme muuan muasssa käyttämään laurean showcase alustaa ja kirjoittamaan postauksia eri artikkeleiden pohjalta. Blogiin olemme luoneet erilaisia tekstejä kuten, asiatekstejä, mielipidekirjoituksia ja kirjoituksia tapahtumista sekä yhdestä kurssista.

Kiitämme kaikkia lukijoita ja kommentoijia, syksyisin terveisin Katriina, Tuuna ja Ville!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi