Kiitos ja kumarrus

“Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. “
Kevät on jo pitkällä, joka tarkoittaa koulujen loppua ja kesäloman lähenemistä. Tämä tarkoittaa myös meidän blogimme päättymistä.

Käsittelimme blogissamme tosielämään liittyviä tilanteita, asioita ja kohtaamisia, jotka ovat tärkeä osa tulevaa ammattiamme. Blogin kirjoittaminen oli mielenkiintoista, vaikkakin välillä hieman haasteellista. Aiheemme saivat kivasti aikaan keskustelua ja kiitämme kaikista saamistamme kommenteista <3

Mutta kuten kaikki hyvä, niin tämänkin blogin tulee päättyä joskus. Kuitenkin saimme innostusta ja näkemystä blogin kirjoittamiseen. Tulette siis vielä kuulemaan meistä, ehkä täällä ehkä jossain muualla. Kuitenkin kiitos ja kumarrus tästä keväästä myös kanssa bloggaajille täällä Pasova kevät 2020 ryhmässä. Kirjoitukset olivat mielenkiintoisia kaikilla ryhmillä!

Tästä on hyvä jatkaa kesälaitumien kautta uusiin haasteisiin ja kohti meidän kaikkien edessä häämöttävää työelämää sosiaalialan ammattilaisina.

Kiittäen: Tikru ja Lohikaarme.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi