Blogin päätöskirjoitus

Moikka, 

Onpas ollut ihana tuottaa opintojakson kautta hieman erilaita asiasisältöä. On ollut mukavaa lukea muiden blogitekstejä ja sitä mukaan avartaa omaa oppimistaan! Blogitekstien kautta on saanut yllättävän laajaa osaamista erilaisista asiakasryhmistä. Olemme päässeet lukemaan useita blogitekstejä, joiden aiheisiin emme välttämättä olisi normaalisti tutustuneet. Kirjoitimme yhteensä 12 blogitekstiä, jotka ovat liittyneet eritavoin meidän asiakasryhmäämme. Käsittelimme perheeseen liittyviä asioita sekä aikuisten että lasten näkökulmasta monin eri tavoin. 

Olemme oman blogimme kautta syventyneet täysin eri tavalla oman case-perheemme asioihin. Viimeisten kuukausien aikana olemme käsitelleet sellaisen perheen tilannetta, joilla löytyy erinäisiä haasteita. Kirjoitimme muun muassa läheisriippuvuudesta, vanhempien erosta, päihderiippuvuudesta ja läheisen kuolemasta. Aihepiirimme oli siis erittäin laaja ja siihen mahtui monta erilaista blogitekstiä. 

Blogin kirjoittaminen on kuitenkin tuntunut meistä toisinaan haastavalta. Varsinaista kokemusta meillä ei ollut aikaisemmin blogitekstien kirjoittamisesta, mutta kaikilta se loppujen lopuksi luonnistui onneksi oikein hyvin.   

Kiitämme jokaista blogimme lukijaa, sekä kommentoijaa.  

Mukavaa alkanutta vuotta <3 

Terkuin Sofia, Säde, Sara ja Juuso 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi