Blogin esittely

Hei!

Tätä blogia kirjoittaa neljä tulevaa sosionomia. Opiskelemme toista vuotta ammattikorkeakoulu Laureassa. Tämä blogi on osa Sosiaalialan palvelujärjestelmä ja sosiaalilainsäädäntö kurssia. Kirjoitamme asunnottomuudesta yhteiskunnallisena ilmiönä.

Tarkoituksenamme on harjoitella erilaisia vaikuttamisen keinoja ja tutustua asunnottomuuteen yhteiskunnallisena ilmiönä. Tavoitteena on tutustua sosiaaliturvan rakenteeseen ja palvelujärjestelmään, ja tuoda ilmi meidän omia ajatuksia ja mielipiteitä aiheeseen liittyen.

Olemme myös mukana auttamassa Asunnottomien yössä Vantaalla. Osa teksteistämme tuleekin varmaan pohjautumaan tähän projektiin!

Odotamme innolla tulevien blogipostauksien kirjoittamista, ja toivomme että juuri sinä pysyt mukana lukemassa tästä tärkeästä aiheesta, ja liityt kanssamme keskusteluun kommentiboksissa!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi