Asumisratkaisujen ideointia ulkomailta Suomeen saapuville työntekijöille

Kevät on lähtenyt mukavasti käyntiin ja niin lähti myös meidän projektimme yhteistyössä Baronan kanssa. Tarkoituksenamme on ollut työstää hyviä ja kohtuuhintaisia ideoita asumisratkaisuihin ulkomailta Suomeen saapuville työntekijöille.

Vaikkakin haasteilta ei olla vältytty, on projektin toteutus sujunut hyvin ja olemme saaneet mahtavia ideoita ja hyvää palautetta Baronan suunnilta visuaalisesta ilmeestä Powerpoint esitelmissämme. Lisäksi olemme oppinut käyttämään exceliä vertailemaan kulurakenteita eri asumisratkaisuiden välillä sekä hyödyntämään benchmarking menetelmää tuotoksissamme.

Kuva: lainattu netistä

Kuva: lainattu netistä

Tämä projekti on ollut jokaisen tiimiläisen mielestä silmiä avaava ja haastanut meitä kerta toisensa jälkeen löytämään parhaimmat ratkaisut tuleville asukkaille.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi