Ensimmäisen vuoden opiskelijaryhmän järjestämä tulosseminaari!

Hyvää päivää!

Projektitiimimme tapahtuma on nyt järjestetty ja voimme alkaa keskittymään kevään viimeisimpien hommien hoitoon ennen kesälomalle pääsyä.

YLY- sisältömarkkinoinnin projektissa meidän tehtävänämme oli markkinoida oppilaiden verkostoidu & viihdy tapahtumaa, sekä järjestää opettajille tulosseminaari. Molemmat tapahtumat sujuivat odotusten mukaisesti.

Opettajien tulosseminaari alkoi YLY-hankkeen projektipäällikkö Teppo Leppävirran alkupuheella, jossa Teppo kertoi hankkeesta ja sen tavoitteista.

Tämän jälkeen pääsimme kuulemaan YLY-hankkeen loppukartoitustiimin tekemää esitystä, jossa analysoitiin hankkeen loppukyselyn tuloksia.

Tulosseminaariin tilattiin tarjottavat Paakari puustilta, josta saimme oikein maukasta mansikka täytekakkua, sekä porkkana kuppikakkuja. Tarjottavat maistuivat koko väelle ja keräsivät kehuja tekemässämme loppukyselyssä.

Kuva: Mervi Talonen
Kuva: Mervi Talonen

Tapahtumassa pääsimme kuulemaan nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemen luennon ”Tällaisessa maailmassa”.

Luennolla Petri kertoi nykymaailmasta ja siitä, kuinka nykyään on vaikea kommentoida mitään ilman, että joku pahoittaa siitä mielen.

Petri kertoi myös opettajien työstä ja siitä millainen vaikutus opettajalla voi olla oppilaidensa tulevaisuuteen. Lisäksi pääsimme kuulemaan mielenkiintoisen yritystarinan Wurthista.

Luento oli mukaansatempaava ja keräsi positiivista palautetta, niin opettajilta, kuin projektitiimiltämme.

Tulosseminaaria oli mielekästä järjestää ja tästä sai paljon oppeja tulevaisuuden projekteja varten.

Hyvää loppukevättä ja nautinnollista kesää 😊

Teksti: Iida Kujanpää

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi