Suomen Terästekniikka Oy:n markkinointi ja asiakashankinta 

Suomen Terästekniikka Oy on konepajatuotantoon, kunnossapitoon ja pintakäsittelyyn erikoistunut yritys. Osana markkinointiprojektia tiimimme tehtävänä on ollut laajentaa heidän asiakaskuntaansa ja kehittää yritykselle markkinointimateriaalia. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme suorittaneet alustavan benchmarkingin, asiakasryhmäkartoituksen ja asiakaskartoituksen. 

Alkututkimuksemme on auttanut meitä tunnistamaan potentiaalisia uusia asiakkaita, joihin ottaa yhteyttä. Tavoitteenamme on luoda myönteinen ensivaikutelma ja luoda pitkäaikainen suhde heihin. Henkilökohtaisen kontaktoinnin lisäksi luomme markkinointimateriaalia Suomen Terästekniikan sosiaalisen median tileille ja flyereita, joita voidaan jakaa sähköpostitse ja tilaisuuksissa, julkaista lehdissä tai heidän sosiaalisen median kanavissaan. 

Markkinointimateriaalimme tuovat esiin Suomen Terästekniikan vahvuudet, jotka erottavat heidät kilpailijoista. Haluamme viestiä heidän asiantuntemuksestaan konepajatuotannossa, kunnossapidossa ja pintakäsittelyssä sekä heidän sitoutumisestaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. 

Kuva otettu Suomen Terästekniikka Oy:n hallitiloista

Projektiryhmämme koostuu seitsemästä jäsenestä. Projektipäällikköinä, sihteereinä, viestintävastaavina ja hyvinvointivastaavina jokainen meistä on vastuussa omista tehtävistään. Tiimin kykyjen ja persoonallisuuksien kirjo on varsin laaja ja näin auttanut meitä ideoimaan ja kehittämään projektin tehtäviä. Yhdistämällä kohdennetun tiedottamisen ja vakuuttavan markkinointimateriaalin olemme vakuuttuneita, että voimme auttaa Suomen Terästekniikkaa tavoittamaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Viime kädessä tavoitteenamme on luoda markkinointimateriaalia, joka auttaa Suomen Terästekniikkaa vakiinnuttamaan asemansa pintakäsittelyalan johtavana toimijana ja luotua pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olemme innoissamme tästä projektista ja odotamme innolla, että voimme auttaa Suomen Terästekniikkaa laajentamaan asiakaskuntaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.  

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi