Elämää senioritalossa -somekampanjan luonti  

Lumen sulaessa kevät alkaa kurkkia nurkan takaa ja kevätlukukauden projektit lähenevät loppusuoraa. Jäljellä kuitenkin viimeisiä toimenpiteitä, tuloksien tarkastelua, loppuraportin tekemistä ja projektiseminaariin valmistautumista. Tehtävää riittää aivan projektin loppuun saakka. Eli vähintäänkin merkittävät hetket ovat vielä edessä. 

Toimeksiantajamme toiveena oli saada apua somemarkkinointiin, jotta Lauttasaaren senioritalon nykyiset ja tulevat asukkaat sekä omaiset ja työntekijät olisivat entistä paremmin tavoitettavissa.  Olemme tiimin kanssa tehneet ahkerasti työtä parantaaksemme senioritalon somenäkyvyyttä. Sosiaalisen median alustoista olemme, valinneet Facebookin ja Instagramin, joissa toteutamme somekampanjan 19.4.-3.5.2023. Somekampanjan teemana on Elämää senioritalossa. Kahden viikon mittaiseen kampanjaan olemme suunnitelleet kymmenen julkaisua. Julkaisut alkavat esittelyllä, jossa kerrotaan Laurean-ammattikorkeakoulun ja Lauttasaaren senioritalon yhteistyöstä. Muissa julkaisuissa tuomme esiin senioritalon arvoja ja toimintatapoja sekä työntekijöiden ja asukkaiden kokemuksia. Lisäksi julkaisuissa on otettu huomioon rekrytointinäkökulma: miksi juuri Lauttasaaren senioritaloon kannattaisi hakea töihin. 

Pääsimme tiimin kanssa vierailemaan meren rannalla sijaitsevassa Lauttasaaren senioritalossa 28.3. Senioritalossa on puitteet kunnossa ja henkilökunta on erittäin mukavaa ja ammattimaista. Pääsimme haastattelemaan muutamia talon asukkaita ja yhtä työntekijää. Haastattelujen perusteella asukkaat viihtyvät talossa hyvin ja arvostavat etenkin senioritalon turvallisuutta. Haastatteluista ilmeni, että myös työnteko talossa on mielekästä. Alla kuva Senioritalon maisemista.

Näissä tunnelmissa lähdetään viemään projektia kunnialla loppuun. Projektin toteuttaminen on ollut kaiken kaikkiaan hauskaa ja hyvin opettavaista. Toivomme, että toimeksiantaja saa tästä hyvät eväät jatkaakseen somemarkkinointia tulevaisuudessakin. 

Kuva: Waltteri Asikainen

Teksti: Waltteri Asikainen, viestintävastaava

Kommentoi