Vastuullinen yritystoiminta projektin aiheena.

Vastuullisuus on yhä tärkeämmässä asemassa jokaisen elämässä maailman muuttumisen ja ilmastonmuutoksen myötä. Yrityksien vastuullisuutta seurataan ja raportoidaan melko tarkasti muun muassa vastuullisuusraporttien avulla. Raportit ovat julkisia ja niiden tulee olla aina näkyvissä kuluttajille. Vastuullisuudesta on tullut tärkeä ja kilpailukykyinen arvo yritysten keskuudessa. Yhä useampi ihminen ja organisaatio haluaa tukea vastuullisempaa yritystä.

Vastuullisuus määritellään usein nykyhetken tarpeiden täyttämiseksi vaarantamatta tulevien sukupolvien kykyä vastata omistaan. Vastuullisuus jaetaan yleensä kolmeen osa-alueeseen, joita ovat talous, ympäristö ja yhteiskunta. 

Hyvinkään Laurean liiketaloudenopiskelijoiden ryhmällämme on projektiyhteistyökumppaninamme Coor ja muun muassa vastuullisuus on heidän yksi tärkeimpiä vahvuuksiaan. Coor on yksi pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalveluiden toimittajista, joka on erikoistunut vaativiin kokonaistoimeksiantoihin. Heidän erikoisosaamisensa on kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yritysvastuuta ja paljon muuta tutkimme projektissamme yhteistyössä Coorin kanssa. 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi