Projektityöskentely ja työnantajamielikuvan mittaaminen: Hauskaa tiimityötä ja kyselyn voimaa!

Syyslukukausi on edennyt puoleenväliin, joten on hyvä hetki pohtia projektimme edistymistä. Teemme työnantajamielikuvan kehittämisprojektia Bookers Group Oy:lle ja tavoitteenamme on lisätä ja selkeyttää toimeksiantajamme tunnettuutta. Kohderyhmänä ovat liiketalouden opiskelijat ammattikorkeakoulutasolla, erityisesti opintojensa loppusuoralla olevat. Selvitämme, kuinka hyvin opiskelijat tunnistavat yrityksen ja mitä yritys tekee.

Toimeksiantajamme Bookers Group Oy:n ydinliiketoimintaan kuuluu kolme osa-aluetta: myyntipalvelut, buukkauspalvelut sekä uusasiakashankinta. Bookersin arvoina on muun muassa olla mahdollisuuksien talo jokaiselle ja kantaa vastuu yhdessä. Mikäli Bookers ei ole tuttu, se saatetaan helposti yhdistää muihin samalta kuulostaviin toimijoihin. Tavoitteena olisi saada opiskelijat erottamaan Bookers omana yrityksenään. Lisäksi mittaamme Bookersin työnantajamielikuvaa.

Projektitiimi työn touhussa  © Saafi Duhulow

Bookers toivoi saavansa mitattua tietoa työnantajamielikuvastaan, joten päädyimme laatimaan kyselylomakkeen opiskelijoille. Kyselyn avulla pystymme saamaan vastauksia kysymyksiin, jotka voivat auttaa Bookersia kehittämään liiketoimintaansa. Kysely lähetetään Laurean liiketalouden opiskelijoille ja lähdemme tekemään kyselyä marraskuussa myös HarkkaFestiin Bookersin esittelypisteelle.

Toteutamme projektissa myös somevideon, jonka avulla Bookers saa näkyvyyttä ja siten pystymme auttamaan tunnettuuden lisäämisessä. Videolla on tarkoitus esitellä Bookersia heidän toimistollaan ja haastatella muutamia heidän työntekijöitään. Somevideo on tehokas tapa tavoittaa juuri Bookersin kohderyhmä eli opiskelijat. Kun video tehdään opiskelijoiden näkökulmasta, se saattaa olla opiskelijoille mielenkiintoisempi kuin yrityksen itsensä tekemä video. Videon toteutuksesta vastaavat sihteerimme Sofia Jalonen ja Saafi Duhulow.

Meillä on aivan huipputiimi projektissamme ja projektipäiviä odottaa aina innolla! Projektin edistäminen koululla projektitiimin kesken on hauskaa ja tehokasta. Projektipäällikkömme Heta Kannela ja Tiana Kevic muodostavat erittäin toimivan kombon ja heidän johdollaan projekti etenee hyvää vauhtia. Projektitiimimme ryhmäytyminen tapahtui hyvin luontevasti jo heti projektin alussa ja olemme viettäneet monia hauskoja hyvinvointihetkiä työhyvinvointivastaavamme Arezu Azarqaderin johdolla. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan projektin etenemistä ja kyselyn tuloksia!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi