Vierailu Hyvinkään kaupungintalolla

Projektissamme teemme käyttäjätyytyväisyyskyselyn Hyvinkään kaupungille ja Hyvinkään kaupunki toimii meidän projektimme asiakkaana. Projektin tavoitteena on luoda anonyymi käyttäjätyytyväisyyskysely Hyvinkään Kaupungin Tilakeskuksen sisäisille asiakkaille (koulut, päiväkodit jne.). Hyvinkään tilapalvelu hallitsee kaupungin omistamia ja vuokralle ottamia toimitiloja ja vastaa tilojen hankkimisesta, myymisestä, vuokraamisesta, kiinteistönpidosta, suunnittelusta sekä rakennuttamisesta. Kyselyn avulla pyrimme luomaan laadukkaan raportin, jonka perusteella Tilakeskus voi parantaa palveluaan ja etsiä mahdollisia ongelmakohtia. Tämäntyyppinen kysely tehdään ensimmäistä kertaa Tilakeskuksen asiakkaille ja tavoitteenamme on myös selvittää, voiko kyselyn tehdä uudestaan suuremmalle kohdeyleisölle. – 

Ennen varsinaista kyselyä olemme suunnitellut sisäisen tiedotteen, saatekirjeen ja muistutusviestin kyselyä varten. Näihin olemme olleet projektitiimin ja toimeksiantajan kanssa tyytyväisiä ja olemme myös nähneet aika paljon vaivaa näiden työstämiseen. Projektitiimin kanssa olemme panostaneet kyselyn visuaaliseen ilmeeseen ja myös kirjoitusasuun, johon kaikki ovat olleet todella tyytyväisiä.  

Näitä kyseisiä tuotoksia olimme esittelemässä 9.3.2023 Hyvinkään kaupungintalolla. Olimme varanneet tunnin mittaisen palaverin, jonka aikana esittelimme, mitä olimme saaneet aikaan ja saimme hyvää palautetta Hyvinkään kaupungin kiinteistöjohtajalta Antti Nikkaselta ja kiinteistöisännöitsijä Terhi Riihimäeltä. Oli siistiä vierailla kaupungintalolla, joka oli todella hieno, ja tämän jälkeen palasimme koululle tekemään pieniä muokkauksia kyselyyn ja muihin tuotoksiin.  

Olemme työskennelleet projektin parissa nyt noin kolmen kuukauden ajan. Projektin teko on ollut antoisaa, mutta vaatii myös paljon työtä. Olemme kuitenkin pysyneet aikataulussa ja projektin tekeminen on hyvällä mallilla. Hyvää kevättä kaikille! 

 

Kuva kaupungintalon aulasta.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi