KOTO SUOMESSA-BLOGI KIITTÄÄ!

Olemme nyt 12 viikkoa kirjoittaneet maahanmuuttajien kotouttamisesta Suomessa. On aika lopetella tämä blogi ja kiittää teitä, jotka ovat lukeneet meidän blogiamme.

Olemme saaneet tutustua maahanmuuttajien kotouttamiseen monipuolisesti. Aloitimme kirjoittamisen, kun maahanmuuttaja saapuu suomeen. Käsittelimme sen jälkeen muun muassa kotoutumisprosessia, mielenterveysongelmia, kotoutumislakia, kielen opiskelua, työelämää ja sosiaalisten suhteiden rakentumista uudessa maassa. Suomessa kotouttamista toteutetaan tällä hetkellä onnistuneesti, mutta aina kehitettävää. Jäämme seuraamaan miten kotoutuminen kehittyy vielä vuosien saatossa.

Blogin kirjoittaminen oli meille uusi kokemus ja aluksi kirjoittaminen sekä alustan käyttö oli haastavaa. Olemme kumminkin tyytyväisiä blogin sisältöön. Aihe on meille tuleville sosionomeille kumminkin todella tärkeä, joten oli hienoa saada käsitellä aihetta ja oppia todella paljon uuttaa siitä mitä kotoutuminen sisältää.

Aurinkoista kevättä kaikille!

Kuva: Pixabay
  • Pauliina, Netta, Felicia, Jaana ja Iris

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi