Jäähyväiset

Blogiprojektimme on nyt tullut päätökseen. Tämän syksyn aikana olemme käsitelleet blogissamme laajasti nuorisoa koskevia aiheita. Teemoinamme ovat olleet oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyvät asiat, joita käsittelimme tunnetaitojen, koulukiusaamisen, oppivelvollisuuden pidentämisen ja nuorten uupumisen postauksissa. Päivän polttavina aiheina käsittelimme tyttöjenpäivää, sateenkaarinuorisoa, nuorten ilmastoahdistusta, nuorisorikollisuutta sekä Vastaamon tietomurtoa. Tarkastelimme nuorten palveluita ja hyvinvointia koronakriisissä. Lisäksi pohdimme nuorten e-pelaamista positiivisesta näkökulmasta.  

Blogistamme löydät hyödyllisiä linkkejä aiheisiin paremmin tutustumiseen, tutkimustuloksiin ja erilaisiin oppaisiin, joista voi olla hyötyä nuorten kanssa toimiessa.

Kuva: Unsplash

Kiitos seuraamisesta ja toivottavasti teillä oli yhtä antoisaa kuin meillä!

Terveisin,
Ela, Sirkku, Tytti ja Yzma

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi