Tervetuloa blogiimme!

Kuva: Kellonen

Olemme neljä sosionomiopiskelijaa Laurea-ammattikorkeakoulusta. Toivotamme sinut tervetulleeksi lukemaan blogiamme Legot lattialla – erilaiset samanlaiset lapsiperheet. Tulemme blogissamme käsittelemään erityislapsiperheiden elämään liittyviä haasteita sekä lastensuojelun mukana oloa lapsiperheen elämässä. Käsittelemme blogissa esiintyviä teemoja niin perheen, työntekijän kuin yhteiskunnankin näkökulmasta. Pyrimme julkaisemaan postauksia jatkossa kerran viikossa, aina keskiviikkoisin. Ensimmäinen postaus julkaistaan viikolla 45.

Mukavia lukuhetkiä!

-Kaneli, Kellonen, Temppu & Tiikeri

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

1 ajatus aiheesta “Tervetuloa blogiimme!”

  1. Ihana tuo teidän bloginne nimi ja siihen liittyvä kuva tässä aloituspostauksessa! Kiva että kerroitte minä päivinä postaatte blogianne, niin pääsee seuraamaan uusia tekstejä. Myös käyttäjänimet ovat hauskoja ja uniikkeja! Tärkeitä teemoja tulette käsittelemään! Odotan innolla jatkoa 🙂

Kommentoi