Blogimme viimeinen postaus

Kolmetoista viikkoa ja postausta myöhemmin on tullut aika laittaa tämä blogi pakettiin, lämmin kiitos lukijoille! On ollut mielenkiintoista syventyä jakson aikana lastensuojeluun ja sijaishuoltoon aiheena ja miettiä mistä kaikesta kirjoittaisi, ja saimmekin mielestämme käsiteltyä aihepiiriä lopulta aika monipuolisesti niin lapsen, vanhemman, lastensuojelun työntekijän kuin yhteiskunnan näkökulmasta. Olemme halunneet nostaa esiin myös lastensuojeluun liittyviä epäkohtia, ja toivomme että postaukset ovat herättäneet ajatuksia. 

Blogitekstien kirjoittaminen on ollut erilaista ja sallinut vähän rennomman kirjoitusotteen, kuin useimmat koulutyöt, ja oli arvokasta saada kokemusta myös meille täysin vieraan blogialustan käytöstä. Jokaisella opintojaksomme ryhmällä on ollut kiinnostavat blogiaiheet, ja postauksista on saanut paljon irti pitkin talvea, eli kiitokset myös kanssakirjoittajille! 

Me blogin pitäjät Sonja, Saara, Janina ja Veera toivotamme kaikille hyvää ja antoisaa vuoden 2023 jatkoa! 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi