Kohti lounasta

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin aamiaiskattaus kuin blogimmekin.

Kurssin aikana käsittelimme mielenterveyttä yleisesti; mielenterveydelle tärkeitä tapahtumia, liikunnan & ravinnon vaikutuksesta mielenterveyteen sekä muita ajankohtaisia itsellemme tärkeitä asioita.

Kurssin aikana opimme, että mielenterveys koostuu monesta muuttuvasta osasta ja siihen pystyy itsekin vaikuttamaan pienillä teoilla arjessa.

Monty Pythonin sanoin, Always look on the bright side of life, oikealla tuella itseltään ja ulkopuolisilta tekijöiltä asioihin on mahdollista vaikuttaa positiivisesti.

Kiitos kaikille lukijoille, olette kaikki meille tärkeitä ja parhaita juuri itsenänne. Vatsat pullollaan kohti seuraavaa ruokailua,

Bulgarialainen, Kreikkalainen & Turkkilainen

Lähteet

Mieli RY. Mielenterveyden käsi juliste. 2022. “https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/materiaalit/mielenterveyden-kasi-juliste/”. Saatavilla 17.11.2022

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi