Ihan Koukussa

Tervetuloa, ja varo jäämästä koukkuun!

Tässä blogissa tulemme käsittelemään nuorten riippuvuuksia, erityisesti pelaamisen näkökulmasta. Aiomme pohtia esimerkiksi peliriippuvuuden yhteyksiä erilaisiin nuoruusiän ongelmiin: mielenterveyden ongelmiin, yksinäisyyteen ja kiusaamiseen, peliriippuvuuksien suhdetta sosiaalisiin haasteisiin, sekä käsitellä peliriippuvuutta ilmiönä: sen syitä ja seurauksia. Sivuamme mahdollisesti myös muita nuorten riippuvuuksia, kuten netti- ja kännykkäriippuvuutta.

Blogia kirjoittaa Mari, Emmi ja Elise. Olemme ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelijoita Laureasta. Meitä yhdistää kiinnostus nuoriin ja nuorten haasteisiin nykyisten työtehtäviemme ja tulevaisuuden töidemme puolesta. Olemme kiinnostuneita peliriippuvuudesta, koska aihe on erityisen ajankohtainen ja se koskettaa eri muodoissaan laajasti nuorten arkea.

Tervetuloa mukaan!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi